dimecres, 30 de juliol del 2014

VISITA DE LES FORCES INFERNALS DE POBLE NOU!!

Ahir a la tarda van venir els diables de Poble Nou al casal. Es diuen Diabolo Musicae, i ens van ensenyar fotos i els vestits dels diables, que estan fets amb un material especial perquè no es cremin. Després vam fer un descans i vam berenar tots junts. Llavors els petits dels diables van tocar cançons amb els seus instruments. Tenien golfes, panderetes i tambors. Tot seguit van tocar els grans.
Era impresionant veure que els petits tocaven igual de bé que els grans. 
Va ser una tarda molt divertida que ens va recordar a la festa major.

                                                                                                                        Gerard de la Torre

dimarts, 29 de juliol del 2014

FEM UN LIP-DUB!!

Aquest matí hem fet un Lip-dub al casal. Vam fer dos lip-dubs: un el va fer infantil amb la cançó Benvinguts, de Txarango, i un altre el vam fer a primària, amb la cançó Rock'n'roll d'Els Catarres. Cada curs feia una activitat diferent, i al final surtim tots junts al pati fent festa.

PRÒXIMAMENT ESTRENA!!!!!


                                                                                                 Néstor Gómez i Alejandro Quinteros
 









dilluns, 28 de juliol del 2014

dissabte, 26 de juliol del 2014

LA GRANOTA PIA!

Ens ha tornat a visitar! La granota Pia ha vingut a la nostra escola plena de música amb les seves amigues les Trapelles!

Aquesta setamana ens ha deixa't la música com a fil contuctor, la setmana de la "Pia Rock"! Tot de grups catalans i música de tots els estils.

Gràcies Granota Pia per venir amb les teves Amigues les trapelles i omplir aquesta setmana de música!

ACAMPEM AL CASAL!!!!!

El 24 de juliol vam fer la jornada de convivència. Quan vam arribar al casal vam esmorzar, i després vam fer una gimcana on hi havien 11 proves: una consistia en jugar al twister, una altra era joc de l'espardenya, una altra eren jocs a la piscina, una altra en fer un circuit amb patinet, una altra en fer un rentat de cotxe, una altra en fer un mural, una altra en ballar cançons, una altra en fer malabars i aprendre a fer servir les carioques, una altra en fer un mocador estampant-lo amb diferents plantilles i pintura verda, una altra en fer-nos fotos divertides i l'última era fer acrosport. 
Quan vam acabar teniem la panxa buida i vam anar al Parc Dalmau a dinar. Després de jugar una estoneta, vam tornar al casal perquè els nens que no es quedaven a l'acampada els vinguessin a buscar. Els nens que que sí ens vam quedar a l'acampada vam anar a la platja, on ens ho vam passar molt bé. Tot seguit vam anar al casal per preparar el sac de dormir i l'aïllant i ens vam posar el pijama. Després vam sopar pa i embotit i vam fer el festival Pia Rock, on cada grup va fer l'actuació que havia preparat. Quan va acabar, ens vam anar a dormir. Algunes monitores ens van pintar la cara mentre dormiem, i ens vam despertar amb unes cares molt divertides. Al matí van venir aquells que no es van quedar a dormir i vam esmorzar tots junts: suc, croissants, magdalenes i galetes. Com que va ploure, vam fer diverses activitats al casal: podiem mirar una peli a l'esglèsia, pintar-nos la cara o ballar. Després vam anar al pati perquè ens vinguessin a buscar. Per la tarda vam anar a la platja i deprés vam anar a berenar al passeig de mar on feien un espectacle de balls i cançons tradicionals.

                                                                                        Mario Paredes i Mercè Garriga

dimecres, 23 de juliol del 2014

JA HAN ARRIBAT!

Avui tenim la visita del grup de música "Els Mots", que venen a fer una petita explicació sobre la música i els instruments, i ens faran un peit concert.

PISCINA!

Avui tot és aigua! Tenim les dues piscines ocupades per les Llopes (P5), Els cavallers i priceses (P5), les Granotes de 3r, els Espies (4t) i els Festuquis (5è i 6è).
Aigua aigua i més aigua!!!

GUERRA D'AIGUA

Quina caloreta que fa! Per això els Calçots (P3), Panellets (P3), Torres (P4), St.Jordis (P4) i Correfocs (P4) estan fent una molt bona guerra d'aigua tots junts.
Acabaran ben molls!

FEM BRAÇALETS

La tarda passada vam fer taller de braçalets. Hi havien dos tipus el rodó i el pla i els monitors ens van explicar com les havíem de fer. Ens ho passar molt bé!

Alguns nens i nenes li van regalar a les seves mares i pares i d'altres la van fer per ells.

Júlia, Armand i Tània

VISITA DELS DIABLES

Dimarts15 al mati van vindre els diables a fer-nos una visita. Ens van explicar moltes histories i coses sobre l'agrupament i a més venien carregats de coses per ensenyar-nos. Van porta forques,tambors, bengales i moltes coses més que ens van deixar amb la boca oberta.

Quan els petits van acabar amb el taller d'explicació van fer un retallable molt divertit que els hi havien portat. Nosaltres els gran després de l'explicació, al igual que els petits, vam sortir al pati a veure una demostració de com tocaven el tambor, feien jocs de malabars i ens ensenyaven les bengales.

Va ser molt divertit i ja sabem una mica més de les tradicions Catalanes!

Isona B. i Isona R.

TALLERS DE DIVENDRES

Una setmana més de tallers i els nostres nens i nenes de 1r (Fantasmes) i 2n (Diables) ens expliquen que han fet!

LIPDUB

Al lipdub vam fer  l'assaig de les dues cançons mirant tot el recorregut, la Mariceli i la Tamara ens posaven la música i ens gravaven amb la càmera. Els llocs per on passarem són:
 

1­- Columnes
2- Gimnàs
3- Pati dels til.lers

4- Menjador
5- Pati gran


Martí i Sami



EXPERIMENTS

Al taller d'experiments vam agafar una ampolla i vam posar bicarbonat, sabó i vinagre. Vam remenar i va sortir tot disparat, va fer molta reacció. Ens ho van passar molt be!

                                                                                                                           Mohamed, Martina i Sergi



CUINA
Vam fer orxata, amb xufa i aigua. Vam batre la xufa amb la batedora, amb aigua i sucre i va quedar molt bona. La vam guardar en pots de suc, de vidre, per poder-­la dur a casa.

Joana i Cristina


MÀSCARES

El guix ja estava sec. Amb cola líquida vam enganxar papers de diaris a la mascara, després de que quedi seca podrem decorar­-la. Ara només ens falta pintar i ja estarà llesta per anar a fer gresca i xerinola.

Carles

ESPORTS

Després de fer atletisme la setmana passada, aquesta setmana hem fet bàsquet. Hem fet jocs com la caixa per perfeccionar el nostre tir i hem après normes i moltes coses més del bàsquet.
Pau i Marc
 

dimarts, 22 de juliol del 2014

MARINELAND


Dijous passat vam anar amb autocar fins a Marineland. Hi havia molta cua, però tots nosaltres vam anar per una altra porta, quan vam arribar vam esmorzar a la zona de pícnic.
Quan tots ja estàvem ens vam repartir, alguns van anar a veure l'espectacle de les aus i els altres van anar a jugar a els tobogans.

Quan va acabar l'espectacle de les aus va començar l'espectacle dels lleons marins i després el dels dofins, que va acabar amb un salt dels 5 dofins alhora i una de les nostres companyes de casal va poder pujar en un petit vaixell tirat per dofins. 

Vam dinar a la zona de pícnic i al acabar vam anar a jugar a els tobogans i a les piscines fins marxar a l'escola . 

Va ser molt divertit!

Adrià Salas i Mario Paredes