divendres, 31 de juliol del 2015

L' acampada

Aquest passat 30 i 31 de juliol, tots els nens i nenes del casal d'estiu ens vam quedar a dormir a l'escola.

Com ja és tradició, vam passar tot el dijous d'excursió, fent una súper jornada de convivència amb tots els companys de petits, mitjans i grans. Un cop acabades les activitats de convivència, vam pujar al pati de l'ós a dinar. TOTS PLEGATS!! Vam fer una rotllana immensa!

Quan ja teníem la panxa ben plena, vam baixar a la plaça de l'església. Allà, vam fer una flashmob amb la cançó dels Catarres  Rock and roll . Durant el ball, vam fer córrer dues guardioles en benefici d' Oncolliga Calella, una associació que lluita contra el càncer. Vam recollir gairebé 200 €! Un cop acabada la flashmob, vam anar a l'escola a berenar i després ens vam remullar a la platja. A quarts de 8 ja tornàvem a l'escola per sopar, veure el ball dels petits del casal i començar amb les activitats de nit. Estàvem tots molt cansats, i vam dormir molt perquè l'endemà tornava la normalitat.



PD: En breus penjarem la flashmob i les fotografies d'aquesta gran acampada


divendres, 24 de juliol del 2015

Happy Parc

 Hem tornat...no en teniem suficient que els petits del casal també han anat al Happy Parc! Quin dia tan divertit ple de colors, jocs i somriures!
 
 



dilluns, 20 de juliol del 2015

El casalet de l'escola Pia d'Olot ens visita

Que bé ho hem passat, que divertit ha sigut compartir un dia de jocs i activitats amb el casalet de l'escola Pia d'Olot. Els ha encantat passar el dia amb nosaltres i després d'enamorar-se de la nostra platja vam acabar la sortida amb un gran dinar al Pati de l'os.

Casalet d'Olot us esperem a Calella per quan volgueu!!









  

divendres, 17 de juliol del 2015

Els grans fem una bicicletada fins a Malgrat!

Dijous 16 de juliol, els grans del casal vam anar a fer una bicicletada de Calella fins a Malgrat de Mar. Primer de tot, vam sortir del casal amb la bicicleta i no vam parar fins arribar a la platja dels pins de Pineda de Mar. Quan vam ser allà vam esmorzar i després ens vam banyar al mar. Seguidament vam anar fins al Parc de Francesc Macià de Malgrat de Mar on vam anar a jugar. Després vam dinar, i en acabat, vam tornar a jugar. Finalment vam anar a una platgeta de Santa Sussana per refrescar-nos de l'exagerada calor. Després de fer-nos un banyet vam tornar cap al casal.

Ruth Hernandez i Isona Batista







dijous, 16 de juliol del 2015

Happy Parc


 El passat dijous  16 de juliol, els mitjans del casal (P-5, 1r i 2n) vam anar d'excursió al Happy Parc, un establiment ple d'inflables, piscines de boles i llits elàstics. 

Va ser un gran dia! Tots vam gaudir plegats de l'esmorzar al parc, de l'estona de joc dins del Happy i va ser d'allò més divertit poder dinar tots junts després de tanta activitat.

Un any més ens ha encantat la sortida al Happy Parc i segur que ho repetirem!!





dimecres, 15 de juliol del 2015

El diari dels grans del casal


Dimecres 8 de juliol, vam treballar el déu Neptú. Al matí, vam fer activitats relacionades amb l'aigua ja que Neptú era el déu dels mars. Vam fer el joc de la bomba, amb globus d'aigua, relleus amb un got d'aigua, guerra de pistoles d'aigua i ens vam banyar a la piscina. A la tarda, vam fer clauers amb animals del mar i, més tard, ens vam banyar a la piscina i es va acabar el dia.


Dijous 9 de juliol, vam anar al parc aquàtic Marineland. En arribar al parc vam esmorzar i després vam entrar. Seguidament alguns van anar a l'espectacle d'aus i els altres als tobogans. Quan els nens de l'espectacle d'aus van tornar, els nens que volien veure lleons marins i dofins, van anar-hi. Després, ens vam trobar per decidir a quins tobogans anàvem. Després d'anar a tobogans vam anar a dinar. En acabat, vam anar una altra vegada als tobogans i a un tobogan ens vam trobar la nostre ex monitora Míriam. Finalmeent vam tornar al casal i vam marxar.


Divendres 10 de juliol al matí, vam iniciar els projectes que vam elegir. Els projectes són: periodisme, còmic, màgia, circ, sensorial, teatre i flash mob. A la tarda, vam anar a la platja, vam berenar, vam fer una festa d'escuma al Passeig de Mar i finalment vam anar al casal i després vam anar cap a casa.


Dilluns 13 de juliol al matí, vam anar a esmorzar al Passeig de Mar i després vam anar a banyar-nos a la platja. Tot seguit, vam anar a dinar. A la tarda, vam fer jocs de taula tradicionals, vam berenar i per acabar vam anar a jugar a volei al Passeig de Mar.


Dimarts 14 de juliol, al matí, vam anar a fer-nos una fotografia tots els nens i monitors. Seguidament, vam anar al Pati de l'Ós i vam jugar a la bandera.


Pau Costa i Hèctor Nualart










dimecres, 8 de juliol del 2015

Coneixem a l'Adrià!!

Ens convertim en periodistes i fem entrevistes als nostres monitors per conèixer-los millor. Aquesta setmana entrevistem a l'Adrià Martínez, monitor de 4t.

-Quants anys tens?
Té 20 anys, és de la generació del 1995.

-Què estudies?
Estudio un cicle de grau superior d’infantil.

-Què vols ser de gran?
Mestre d’educació primària.

-Quin és el teu color preferit?
De petit el meu color preferit era el blau, però ara és el vermell.

-De quina classe ets? Com us dieu?
Sóc el monitor dels nens i nenes de 4t de primària. I ens diem:

-Quin tema treballeu aquest més?
Treballen els mites, que són històries molt antigues.

-Quin animal t’agrada més? Tens algun animal?
El meu animal preferit és el guepard. Quan era petit havia tingut algun animal de companyia, però ara no en tinc cap.

-Quin tipus de música t’agrada? 
M’agrada tot tipus de música, encara que la música rock és la que escolto més.

-Quin és el teu menjar preferit?
Ous ferrats amb patates fregides.

-Què t’agrada més, anar a la platja o passejar per la muntanya? Per què?
Prefereixo la muntanya per la tranquil·litat que hi ha i la pau que s’hi respira.

-On t’agradaria anar de vacances? Per què?
Rivera Maya i Disneyland.

-T’agrada fer esport? Quin?

M’agrada molt fer esport, en especial bàsquet i running, però no tinc prou temps per poder-li dedicar tot el temps que voldria.

Els grans ens anem a la platja!!

Els dies 6 i 7 ens ho em passat molt bé .El primer dia varem anar a la platja . Primer vam anar el

passeig de mar a esmorzar . Quan vam acabar d'esmorzar vam anar a jugar els gronxadors . El cap

d'una estoneta varem anar a la platja . Feia molt bona mar . Nosaltres ens ho vam passar molt bé .

Desprès vam tornar a l'escola .A la tarda vam fer esports i jocs tradicionals . Els jocs tradicionals

eren: el parxís , les dames , la oca i escales i serps . Ens vam dividir en 2 grups . Desprès vam

jugar . Del vent les fitxes volaven . Desprès vam anar a berenar . Quan vam acabar vam fer joc

lliure una estona . Desprès vam fer esports . Els esports eren basquet i futbol . Ens vam dividir un

altre vegada en grups i quan vam acabar ens vam anar a casa .


Isona Batista i Aroa Gelpi





dilluns, 6 de juliol del 2015

La visita de la Granota!

El passat dilluns, el nostre amic Girafo va rebre la visita d'una amiga que venia de lluny i volia ajudar-lo a ballar. El va ajudar i li va ensenyar un pas que a ella sempre li va bé...EL SALT DE LA GRANOTA! 
Tot i que l'elefant Palomina encara riu del Girafo, però mica en mica segur que serà el millor Ballarí del món.





dijous, 2 de juliol del 2015

Comença el casal!!

Aquests dos dies ens ho hem passat molt bé. El primer dia, quan vam arribar vam fer activitats per conèixer a tots els nostres companys. Després vam anar a esmorzar al Passeig de Mar. Tot seguit vam anar a la platja i eia molt bona mar, per tant, ens vam banyar molt tranquils i còmodes. Quan vam sortir de l'aigua vam anar a jugar a volei i, més tard, vam marxar a l'escola i a partir de llavors vam anar a casa a dinar. A la tarda vam anar a practicar anglès i després vam anar a berenar. Seguidament ens vam quedar a l'escola fent jocs col·lectius i finalment es va acabar la tarda i vam anar cap a casa.

Avui dia 2 de juliol, quan hem arribat, hem anat a fer deures i més tard hem anat a esmorzar. Al acabar, hem anat al Pati de l'Ós i hem representat les dotze proves d'Hèrcules, ja que el centre d'interès del mes de juliol són els mites. Després hem anat a l'escola i hem anat a dinar a casa. A la tarda hem tornat al Casal i hem decidit quines preguntes farem als monitors per a una entrevista que farem a tots els monitors. 

Héctor, Pau i Abel 








 

Comença l'estiu, el casal i la piscina!

Ja hem començat el casal 2015 i les piscines ha estat una de les primeres coses a fer. Els mitjans de l'escola ens hem refrescat i estrenat la piscina aquest any, i tenim tots moltes ganes de poder seguir banyant-nos cada dia que poguem.


Els mitjans del Casal P5 i 1r




dimecres, 1 de juliol del 2015

La Girafa que no sap ballar!

Aquest any ens menuts de P3 i P4 tenen uns amics que els visitaran tots els dilluns...el Girafo i l'elefant Palomina! Aquesta setmana, el Girafo ha vingut a explicar-nos que te un petit problema....NO SAP BALLAR! I el pitjor de tot és que l'elefant només li fa burles i riu d'ell.
Però el que no sap l'elefant és que tots els nens i nenes del Casal de l'escola Pia de Calella ajudaran al Girafo aprendre a ballar i a més els ajudaran uns animals que aniran visitant el nostre casal.