dimecres, 19 d’agost del 2015

Campanyes de socorrisme

Aquest matí, tots els nens i nenes del casal hem participat en unes campanyes promogudes per Pro-Activa Serveis Aquàtics, S.L, l'equip de salvament de platges i socors de les platges de Calella.
Als menuts i als mitjans ens han fet una xerrada sobre les banderes de la platja, la protecció que hem de tenir quan prenem el sol i les meduses, mentre que als grans han après a ser socorristes i a ajudar a gent que s'està ofegant.






























dimarts, 11 d’agost del 2015

BICICLETADA A SANTA SUSANNA

El passat dijous, els grans del casal vam anar d'excursió amb bicicleta a Santa Susanna. Un cop vam comprovar que les bicicletes estiguessin llestes, vam anar per el passeig de mar fins a les fonts de Santa Susanna. Allà ens vam remullar i refrescar per fer gana fins l'hora de dinar.

Tot seguit, vam anar fins al parc de Santa Susanna a dinar i a fer jocs. Com que no en teníem prou, vam agafar de nou la bici, i a la platja dels pins de Pineda vam fer una remullada ràpida abans de dirigir-nos al Casal. Ens ho vam passar d'allò més bé!!



























Els grans del casal.

ELS PETITS REBEN UNA NOVA VISITA

El passat dilluns, els menuts del casal van rebre la visita de l'alien Pink Pink. Amb l'ajuda del Petit, l'astronauta els petits van aprendre coses noves sobre l'espai que ens envolta. Ja esperen ansiosos la visita d'una nova criatura la setmana vinent....

Es mostra IMG-20150810-WA0007.jpg. 


FEM UN DUATLÓ





Ahir, els grans vam fer un duatló que consistia en córrer i nedar.

A la primera part de la cursa, havíem de fer tres voltes corrents al camp de terra del Calella, després vam anar corrents cap a la platja i vam començar a nedar. Després de nadar vam fer dues voltes més i al final els primers classificats van ser en Gonzalo i la Isona.

Al final de la cursa, ens van donar una medalla i unes plantes a els dos primers classificats. 






Gonzalo, Gerard, Martí i Aroa  

dilluns, 10 d’agost del 2015

Anem al parc Francesc Macià de Malgrat

El passat dijous dia 6 d'agost, els menuts i els mitjans del casal vam anar plegats al parc Francesc Macià de Malgrat. Vam agafar el tren ben d'hora per arribar fins a Malgrat, i des de l'estació vam anar xino-xano cap al parc. Allà ens esperaven daus i magdalenes gegants, gronxadors de fusta i moltes altres sorpreses que van fer que tant nens com monitors ens ho passessim d'allò més bé!!



dimecres, 5 d’agost del 2015

Ens visiten un policia espacial i un alien!!

El dimarts pel matí van venir al casal un alien i un policia espacial, i ens va dir que havien segrestat a la Granota Pia. Per ajudar-los a trobar la granota, hem fet cartells i els hem penjat per tot el cole. Si veieu a la granota, aviseu-nos!!!

Els nens i nenes de 2n fem coets amb fang!!

Avui, els Rocketnautes, que és el nom de la classe dels nens i nenes de 2n, hem fet coets amb fang. Era difícil fer l'estructura, perquè costava molt trencar el fang, però ens han quedat uns coets molt xulos!!


dimarts, 4 d’agost del 2015

L' espai



L'espai és el nou Centre d'Interès del mes d'agost i avui l'hem començat fent una gimcana sobre aquest tema.

Hem anat al pati de l'ós per fer la gimcana, i, quan hem arribat, hem fet els grups i ens han dit que si responíem les preguntes bé ens ficarien un segell al passaport. El passaport es un paper amb quatre espais buits, que en cada un d'ells li ficarem un segell si fem bé les proves que fan els monitors, si tenim els quatre ens anem de viatge (no sabem on, és una sorpresa). 

Un cop fets els grups hem començat la gimcana, que tenia 6 proves. Cada grup tenia un paper amb preguntes sobre aquest tema, i a mesura que acabàvem cada prova, el monitor ens donava un paper que hi havia la resposta d'una d'aquelles preguntes. Quan l'hem acabat hem respòs les preguntes i tots els grups les teníem bé, llavors hem guanyat un segell pel nostre passaport.

Helena Rodrigo




                                             


dilluns, 3 d’agost del 2015

Treballem l'espai

Aquest mes d'agost, els nens i nenes del casal d'estiu estem treballant l'espai. Per això, cada classe té un nom relacionat amb l'univers. Els nens i nenes de P-5 són la classe de les Estrelles Fugaç, els de 1r són els Aliens i els de 2n són els Rocketnautes.